Мобільний зв'язок :: Доступ до інтернету :: Фільми :: Музика :: Софт :: Приватні оголошення

Объявление

ВСЕ ДЛЯ МОБИЛОК-аккумуляторы, чехлы, корпуса, дата-кабеля, шнурки, зарядные устройства, авто-аксессуары, hands-free и многое другое. А также доступ в ИНТЕРНЕТ, CD и DVD диски по адресу : г. Белая Церковь ул. Ярослава Мудрого, 14 тел:8-066-600-88-84 и 8-096-454-81-28

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.



Зуб мудрости

Сообщений 1 страница 5 из 5

1

Болит ужасно, что делать с ним?

0

2

Коли прорізується зуб мудрості, то болить зазвичай не сам зуб, а тканини, які його оточують. Ще можливий варіант, що він росте під неправильним кутом і тисне на сусідню сімку,  тому і виникають такі болі, а це ще й може викликати виникнення карієсу. Тому дуже важливо, щоб вас оглянув лікар . Я, наприклад, звернулася за порадою до Ельвіри Безвушко,  коли не знала, що робити з зубом мудрості https://elvirabezvushko.com.ua/articles … rosti.html. Завдяки її порадам, я змогла зберегти цілими всі зуби.

0

3

Только удалять к сожалению.

0

4

Обычно зубы мудрости никто не лечит. Их удаляют. По факту они не особо нужны. Обратитесь в Киеве в одну из лучших стоматологических клиник Qclinic https://qclinic.com.ua/ . Можете записаться на прием к врачу онлайн через форму на сайте или же по номеру телефона. Там могут принять вас даже без очереди с острой болью.

0

5

А в мене є зуб мудрості, який не болить, але заважає. От ніяк і не насмілюся його вирвати.

0